• darkblurbg
    De Quarterlife coach
    Je hoofd draait overuren. Je weet niet meer zo goed wie je bent en waar je naartoe wilt.

Waar word ik nou echt gelukkig van?
Je dacht het te weten, maar steeds vaker heb je het gevoel “Is dit het nou?”

Ben je daar helemaal klaar mee?
Wil jij een leven vol leven voor jezelf creëren en je potentieel gaan benutten?
Wil jij weer genieten van het leven onder jouw voorwaarden?

Ga voor een blijvende transformatie!

Waarschijnlijk heb je al meerdere dingen geprobeerd om je leven anders in te richten. Aan een challenge meegedaan, boeken gelezen, podcasts geluisterd, misschien zelfs al een training gevolgd. Steeds ben je enthousiast en gemotiveerd maar na een tijdje zakt het weg, ben je het weer vergeten en doe je weer precies het zelfde als daarvoor. Zo blijf je rond draaien in cirkeltjes.

Zonde van je tijd en je energie!

Ik hou niet van tijdelijke oplossingen of symptoombestrijding. Ik wil dat jij echt resultaat gaat bereiken. Als je een traject met mij aangaat dan zeg je Ja tegen een transformatie naar de beste versie van jezelf. Een transformatie waar je de rest van je leven de vruchten van plukt!

Durf jij die commitment aan?
Ben jij er klaar voor om in jezelf te investeren?

De Quarterlife coach

Als De Quarterlife coach richt ik me volledig op mensen zoals jij, in de quarterlife fase. Eén van de lastigste periodes in je leven. Het is spitsuur. Je moet veel ingrijpende beslissingen nemen. Beslissingen die invloed hebben op de rest van je leven. Op het gebied van werk, studie, relatie, wel of geen kinderen, huren of kopen, samenwonen of alleen. Alles komt tegelijk! En dan heb je ook nog eens je hobby’s, vrienden en sociale activiteiten die je ook niet wilt laten vallen. En dan ontstaat er crisis.

  • Hoe hou je al die ballen tegelijk in de lucht?
  • Hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt?
  • Hoe zorg je dat je in de tussentijd niet overspannen raakt?

Maar vooral, hoe zorg je dat je gelukkig wordt met je leven? Dat je de doelen bereikt die je graag wil bereiken. Dat je leven er uit gaat zien zoals je gehoopt en gedroomd had.

Dat is waar ik jou mee kan helpen. Stap voor stap gaan we dit proces samen door. Zodat jij er sterker, wijzer en gelukkiger uit komt.

Er is maar 1 belangrijke keuze die jij nu moet maken, en dat is de keuze om mijn hulp aan te nemen, zodat je de rest niet meer alleen hoeft te doen. Daar zul je geen spijt van krijgen, er zal een last van je schouders vallen.

Wat klanten over de Quarterlife coach zeggen

“Wekelijks volg ik Skype-coaching bij Daphna. Ik ervaar dit als zeer prettig en leerzaam. Het feit dat er wekelijks een contactmoment is, helpt mij om hetgeen ik heb geleerd en wat er is besproken, goed te kunnen integreren in mijn denken en (…)”

“Daphna is een prettige coach die zorgt voor een fijne sfeer. Ze heeft mij na laten denken door de juiste vragen te stellen. Door deze sessies heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. (…)”

“Ik heb Daphna ervaren als iemand die doelgericht, bekwaam, openhartig, oprecht en betrokken te werk gaat. Stappen zetten die jou in (relatief) korte tijd dicht(er) bij jouw persoonlijke doel(en) brengen, is aan haar uitbesteed. (…)”

Laat je gratis inspireren!


Volg De Quarterlife coach
Of sluit je aan bij De Quarterlife Community. Voor mensen die weer willen genieten van het leven op hun eigen voorwaarden!

 

What if i fall? Oh.. but darling, what if you fly? - Erin Hanson