• darkblurbg
    Ervaringen

Wat anderen van mij vinden

"Twee jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. Ik werd doorgestuurd naar een GGD psycholoog, maar ik vond die oefeningen maar dom en totaal niet werken, voelde me niet helemaal begrepen, en vond het een kwestie van “de batterij weer even opladen en niet te hard meer werken”. Maar zo simpel was het natuurlijk niet, want 2 jaar later heb ik nog steeds niet het gevoel dat ik ook maar iets opgeschoten ben, dus toen ik dit DeepDive programma voorbij zag komen heb ik niet heel lang getwijfeld en heb er tot nu toe nog geen seconde spijt van gehad.

De derde week van het DeepDive traject zit er inmiddels bijna op en ik kan oprecht zeggen dat ik al tot veel inzichten ben gekomen, dankzij Daphna. Zo ben ik veel meer bezig met het proberen te voelen waar ik op dit moment behoefte aan heb in plaats van maar doen waarvan ik denk dat moet. Ook heb ik geleerd dat het oké is om op een vrije dag een keertje niks te doen hoewel je een aantal dingen op je to-do lijst had staan maar je daar echt even niet toe kan zetten.

Op dit moment ben ik bezig, met hulp van Daphna, om te onderzoeken waarom ik een bepaalde reactie heb op een bepaalde situatie. Wat de triggers zijn die mijn ‘mood’ doen omslaan en hoe ik mijn mindset dan weer positiever kan maken en niet van iets kleins iets groots maak en daar heel lang in blijf hangen.
Zomaar wat voorbeelden van de dingen die ik in 3 weken tijd al heb geleerd.

Ik vind het erg fijn dat ik altijd bij Daphna terecht kan. Voor even een luisterend oor van iemand die je echt begrijpt en ook al kent, maar toch ook een “onafhankelijke partij” is. Ze weet hoe het nu met je gaat, waar je staat, waar je naartoe wilt en wat daarvoor nodig is. Maar ook als je midden in de week ergens mee zit en je Daphna’s mening hierover wilt weten of tips hoe je een bepaalde situatie aan moet pakken, dan is Daphna er voor je.

Ze geeft echt goed, professioneel, eerlijk en persoonlijk advies en ze neemt echt de moeite om je verhaal van A tot Z te lezen en daar vervolgens een reactie op te geven (die je vaak snel krijgt!)Het feit dat het online is, vind ik persoonlijk eigenlijk wel fijn. Het kost je 0 reistijd en ik vind de drempel lager om je kwetsbaar op te stellen, want je zit in je eigen vertrouwde omgeving.

Een heel verhaal, maar ik gun iedereen deze investering in jezelf!"


“Wekelijks volg ik Skype-coaching bij Daphna. Ik ervaar dit als zeer prettig en leerzaam. Het feit dat er wekelijks een contactmoment is, helpt mij om hetgeen ik heb geleerd en wat er is besproken, goed te kunnen integreren in mijn denken en handelen. De Transactionele Analyse kan ik nu goed toepassen op mezelf, waardoor ik bewustere keuzes kan maken.

Wat ik prettig vind in het contact met Daphna is dat ze snel verbanden legt en bij de kern weet te blijven. Op een betrokken, duidelijke en bevragende wijze helpt ze me inzien hoe ik omga met de verschillende thema’s die ik in het dagelijks leven tegenkom. Met regelmaat gaan er heuse lichtjes aan door de confrontaties van Daphna.

Daphna is een enthousiaste, betrokken en deskundige coach en ik zal haar zeker aanbevelen!”


 

"Ik heb nu 3 van de 12 coachgesprekken gehad. Tot hiertoe ervaar ik je programma goed. De lessen zijn duidelijk voor mij. En ik voel me toch altijd opgelucht na een gesprek. Zelf ben ik heel de dag bezig met mezelf , wat ik anders kan doen om het voor mezelf beter te maken. Door de oefeningen en je babbel kan ik gemakkelijker mijn knop omdraaien. Ik voel bij mezelf al verbetering t.o.v. in het begin. Ik heb veel dingen geleerd. Zoals leren hoe ik dingen anders moet verwoorden. Dat ik mijn gevoel moet voelen i.p.v. te negeren. Dit zijn dingen waar ik vroeger niet bij stilstond. Ik zou zeker dit programma aanraden aan anderen. Door je goede advies kan de wereld er heel wat anders uitzien."


“Daphna is een prettige coach die zorgt voor een fijne sfeer. Ze heeft mij na laten denken door de juiste vragen te stellen. Door deze sessies heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Ze pakt eerst de basis aan en vanuit daar ben ik op gaan bouwen. Deze basis heb ik eerder nooit ingezien bij mezelf. Ik herken deze basis nu, waardoor ik bepaalde gedachten en gevoelens ook herken en weet dat deze er mogen zijn. Maar het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik hier mee om moet gaan. Wij hebben elkaar maar kort gezien, maar dit is voor nu voldoende. Ik heb geleerd dat ik niet aan alles tegelijk wil en moet werken. Wel weet ik dat de deur altijd open staat als ik weer hulp nodig heb!”

- Eva


 

“Ik heb Daphna ervaren als iemand die doelgericht, bekwaam, openhartig, oprecht en betrokken te werk gaat. Stappen zetten die jou in (relatief) korte tijd dicht(er) bij jouw persoonlijke doel(en) brengen, is aan haar uitbesteed. Met Daphna als coach ervaar je hoe het is om op een gelijkwaardige manier, luchtige en doelgerichte wijze aan de slag te gaan met jezelf.”


“De flexibiliteit, openheid, het begrip en het gevoel dat er zorgvuldig werd geluisterd, heb ik als prettig ervaren. Ik had het gevoel dat er ruimte was voor het uitwisselen van diverse visies op bepaalde zaken en het sparren over bepaalde onderwerpen.”


 

“Ik vond het een erg confronterend en zinvol gesprek. Je hebt mij naar mijzelf laten kijken en je hebt mij geholpen helder te krijgen hoe erg vast ik zit in een oude overtuiging en dat ik daarmee irreële gedachten en gevoelens én gedrag in stand houd. Je bent niet mee gegaan in mijn vicieuze en saboterende gedachten en dat vind ik erg goed. Na dit Skypegesprek voel ik weer wat lucht, alsof er een beginnetje is gemaakt om tussen die kluwen en knopen in mijn hoofd wat ruimte te kunnen creëren. Het geeft mij tegelijkertijd weer wat hoop en moed om door te gaan en niet volledig op te geven. (……)  Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan met de tools die jij mij hebt aangereikt, waarmee ik vandaag gelijk zal starten, dankjewel.”


“Ik voelde mij evenwaardig/gelijkwaardig benaderd. Geen poespas, overdreven reacties, of invullen. Wel open vragen, concreet en down to earth. Ik heb het hele gesprek als prettig ervaren, waardoor ik open durfde te zijn en mij op mijn gemak kon voelen.”