• darkblurbg
    Ervaringen

Wat klanten over Daphna zeggen;


2 maanden na afronden van het DeepDive traject: 

Ik ben heel blij met Daphna en de manier waarop zij coacht. Door haar programma zijn er fundamentele zaken op een goede manier veranderd waardoor ik mezelf weer terug gevonden heb en eindelijk echt keuzes heb durven maken. Ook na afloop van het traject werkt dit nog door wat maakt dat de coaching echt effect heeft (gehad).

Ik heb de knoop door gehakt en heb mijn huidige baan opgezegd om op zoek te gaan naar iets wat beter bij mij past. En ik ben weer thuis gaan wonen en we werken nog steeds allebei hard aan onze relatie.

Ik heb op alle vlakken nu echt mijn keuzes gemaakt waar ik blij mee en dankbaar voor ben. Ik weet wel dat ik hier bewust mee om wil blijven gaan ook in toekomstige situaties. Ik heb hier nu fijne en goede ervaringen mee die mij helpen om in de toekomst ook naar mijzelf te blijven luisteren en voelen wat ik nodig heb.

Ik heb het traject met Daphna als zeer prettig ervaren. Ze gaf alle ruimte om mij mijn eigen groei te laten ervaren en was er om elke stap die ik maakte te begeleiden.


 

3 maanden na het afronden van het traject: 

"Het gaat goed met mij! Ik zit lekker in mijn vel en ik heb naar mijn gevoel mijn stijgende lijn vanuit het traject echt doorgezet. Mijn moeder zei laatst dat ze mij nog nooit zo relaxt gezien had als dat ik nu ben. En zo voel ik me zelf ook.

Ik vind het heel fijn dat ik geleerd heb om mezelf kwetsbaar op te stellen naar anderen en meer te praten over mijn gevoelens. Ik merk dat ik steeds meer met anderen durf te praten over mijn gevoelens. Ook met mensen die minder dichtbij staan dan mijn vriend en mijn ouders. Ik ben veel minder bezig met wat anderen van mij vinden en ik voel me daardoor zekerder.

Ik pieker echt heel weinig. Ik leef veel meer in het moment en geniet van de kansen die ik krijg.

Het coach traject heeft mijn mindset compleet verandert! Ik ben heel dankbaar voor jouw hulp en de tips die je mij gegeven hebt. Ik vond de coachsessies heel fijn en regelmatig denk ik er nog aan terug wanneer ik bijvoorbeeld een lastige situatie gehad heb."

 "Mijn opleiding tot verloskundige bestaat uit veel stagelopen. Hoe verder ik kom in de opleiding hoe meer er van me verwacht wordt tijdens de stages. Tijdens mijn laatste stages die ik gelopen heb kwam mijn onzekerheid steeds meer naar boven en begon deze onzekerheid mijn groei in de weg te staan. Regelmatig vroeg ik mezelf af of ik het allemaal wel kon of praatte ik mezelf aan dat het toch niet zou lukken. Ondanks deze onzekerheid wist ik toch zeker dat dit mijn droomberoep is en dat ik heel graag de opleiding wil afronden. Ik ben opzoek gegaan naar een coach om mij te ondersteunen en kwam al vrij vlot Daphna tegen. Het Deepdive programma sprak me direct enorm aan vanwege de diepgang in de zoektocht wie je bent en wat je wilt. Tijdens een kennismakingsgesprek met Daphna kreeg ik meteen een fijn gevoel bij haar als coach. Ik weet van mezelf dat ik heel goed ben in een scherm ophouden naar andere toe, maar Daphna prikte hier door heen en stelde meteen al prikkelende vragen.


Ik heb tijdens het programma een hoop geleerd over mezelf. Niet alleen heb ik geleerd om met mijn onzekerheid om te gaan en deze ook te verminderen, maar ik heb mezelf ook beter leren kennen en ik begrijp beter waar bepaalde gedachtes of gedrag vandaan komt. Ik bespreek mijn gevoelens meer met anderen en durf mijn grenzen aan te geven. Ik pieker veel minder en ik sta positiever in het leven. Het leven is voor mij een stuk leuker geworden na het Deepdive programma!


Daphna coacht op een hele prettige manier. Ze stelt diepgaande vragen en houd je een spiegel voor wanneer je situaties met haar bespreekt. Ook de online lessen en opdrachten zijn uitdagend en prikkelend.


Als student zijnde zijn financiën een behoorlijke uitdaging. Ik heb zelf hiervoor om hulp gevraagd bij mijn ouders. Ik kan me voorstellen dat dit ook voor andere studenten een reden kan zijn om niet deel te nemen aan het programma. Probeer om hulp te vragen bij anderen, want dit programma is echt een waardevolle toevoeging, zeker met de druk die wij als studenten kunnen ervaren.

Het Deepdive programma was voor mij heel waardevol, en ik zal er de rest van mijn leven veel aan hebben!"

Dagmar

 


 

"Toen ik aan het DeepDive traject met Daphna begon, was ik al een hele lange tijd ongelukkig in mijn werk. Als ik er dieper over nadacht was ik over veel zaken ongelukkig in mijn leven. Ik wist niet goed wat ik graag wou, wat mijn passie was en hoe ik werk kon vinden waar ik elke dag met veel plezier naartoe zou gaan. 

Via Daphna heb ik geleerd dat het probleem niet alleen in mijn job zat, maar dat mijn hele mindset aangepast moest worden. Hierdoor leerde ik meer zelfvertrouwen krijgen en leerde ik dat ik doe wat ik kan op mijn werk. Ik leerde ook dat ik niet ben wat ik doe en dat mijn job niet bepaalt wat voor persoon ikzelf ben. 

Daphna kan je heel duidelijk laten focussen op waar het probleem zit, hoe je dit vaak fout aanpakt en op welke manier je dit kan aanpassen. Ze reikt de tools aan om er zelf mee aan de slag te gaan, maar ondersteunt ook op momenten wanneer het nodig is en zet je in de juiste richting als het zelf even niet lukt. Door ook in groep te werken kom je in contact met mensen die op dezelfde problemen botsen en hier ook aan willen werken, wat ook tips voor jezelf meegeeft.

Voor mij was het DeepDive traject dus echt wel de moeite waard. Ik had al meermaals loopbaanbegeleiding gevolgd, maar hier werd vaak eerder ‘symptomatisch’ gewerkt aan de problemen die ik ondervond. Ik heb nu geleerd dat ik mij moet focussen op wat ik graag doe en dat er altijd wel een andere keuze is als hetgeen wat ik doe niet lukt. Er is nog werk aan de winkel, maar ik ga hier met veel overtuiging mee aan de slag!"

Carlien 

"De effectiviteit van je coachvaardigheden: bijzonder effectief. Ik vind het heel knap hoe je er met een helicopterview naar kan kijken en vervolgens heel veel dingen haalt uit bijvoorbeeld 1 zin die ik zeg. Daar doorheen kan prikken en mij er (liefdevol) op wijst. Me er ook op durft te wijzen waar ik soms steekjes laat vallen (hoe stom ik dat op dat moment ook vind?), maar me ook aanmoedigt om door te gaan. De wijsheden die jij bezit over de psyche vind ik echt opmerkelijk en bijzonder. En heel fijn dat dat mij helpt natuurlijk!"

 


"Eind oktober ben ik lid geworden van de Quarterlife community en ik kon me altijd erg herkennen in de berichten op Facebook en mails die Daphna schreef. Nadat ik me verdiept had in het DeepDive programma had ik voor het eerst het gevoel dat dit wel eens wat voor mij zou kunnen zijn en meer zou passen dan het voeren van gesprekken met een psycholoog.

Ik heb vervolgens mijn verhaal op mail gezet en tijdens een kennismakingsgesprek via zoom hebben we over en weer kunnen ervaren of we het met elkaar zagen zitten om dit traject aan te gaan. Ondanks dat ik Daphna nog nooit in real life ontmoet heb, voelt het contact via zoom warm en persoonlijk. In januari ben ik vervolgens met het programma gestart.

Juist omdat het een gecombineerd programma is, werd ik hier direct enthousiast van. De theorie is online beschikbaar en de opdrachten maak je wanneer het jou uitkomt. Daphna is er altijd om je hierin te ondersteunen en een spiegel voor te houden. Ik de één op één sessies kunnen we dieper op mijn eigen proces ingaan en tijdens de goepscalls leer ik om ervaringen en hobbels te delen met mijn groepje en door dat ook van hen te horen, daar ook herkenning bij mezelf in te ervaren en daar van te leren. Voor mij een ideale mix die mij ook uit mijn comfortzone heeft gehaald.

Ik vond het spannend om aan dit traject te beginnen maar ik wil heel graag verandering in mijn leven en patronen doorbreken dat ik het, naast dat het spannend is, inmiddels ook echt heel leuk vind. En hier heeft het programma maar ook de manier waarop Daphna je de hele weg ondersteunt bij geholpen.

Dit DeepDive programma is het mooiste cadeautje wat ik mezelf de laatste jaren gegund heb!"

Anouk

 


 

"Twee jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. Ik werd doorgestuurd naar een GGD psycholoog, maar ik vond die oefeningen maar dom en totaal niet werken, voelde me niet helemaal begrepen, en vond het een kwestie van “de batterij weer even opladen en niet te hard meer werken”. Maar zo simpel was het natuurlijk niet, want 2 jaar later heb ik nog steeds niet het gevoel dat ik ook maar iets opgeschoten ben, dus toen ik dit DeepDive programma voorbij zag komen heb ik niet heel lang getwijfeld en heb er tot nu toe nog geen seconde spijt van gehad.

De derde week van het DeepDive traject zit er inmiddels bijna op en ik kan oprecht zeggen dat ik al tot veel inzichten ben gekomen, dankzij Daphna. Zo ben ik veel meer bezig met het proberen te voelen waar ik op dit moment behoefte aan heb in plaats van maar doen waarvan ik denk dat moet. Ook heb ik geleerd dat het oké is om op een vrije dag een keertje niks te doen hoewel je een aantal dingen op je to-do lijst had staan maar je daar echt even niet toe kan zetten.

Op dit moment ben ik bezig, met hulp van Daphna, om te onderzoeken waarom ik een bepaalde reactie heb op een bepaalde situatie. Wat de triggers zijn die mijn ‘mood’ doen omslaan en hoe ik mijn mindset dan weer positiever kan maken en niet van iets kleins iets groots maak en daar heel lang in blijf hangen.
Zomaar wat voorbeelden van de dingen die ik in 3 weken tijd al heb geleerd.

Ik vind het erg fijn dat ik altijd bij Daphna terecht kan. Voor even een luisterend oor van iemand die je echt begrijpt en ook al kent, maar toch ook een “onafhankelijke partij” is. Ze weet hoe het nu met je gaat, waar je staat, waar je naartoe wilt en wat daarvoor nodig is. Maar ook als je midden in de week ergens mee zit en je Daphna’s mening hierover wilt weten of tips hoe je een bepaalde situatie aan moet pakken, dan is Daphna er voor je.

Ze geeft echt goed, professioneel, eerlijk en persoonlijk advies en ze neemt echt de moeite om je verhaal van A tot Z te lezen en daar vervolgens een reactie op te geven (die je vaak snel krijgt!)Het feit dat het online is, vind ik persoonlijk eigenlijk wel fijn. Het kost je 0 reistijd en ik vind de drempel lager om je kwetsbaar op te stellen, want je zit in je eigen vertrouwde omgeving.

Een heel verhaal, maar ik gun iedereen deze investering in jezelf!"

Jenita“Wekelijks volg ik Skype-coaching bij Daphna. Ik ervaar dit als zeer prettig en leerzaam. Het feit dat er wekelijks een contactmoment is, helpt mij om hetgeen ik heb geleerd en wat er is besproken, goed te kunnen integreren in mijn denken en handelen. De Transactionele Analyse kan ik nu goed toepassen op mezelf, waardoor ik bewustere keuzes kan maken.

Wat ik prettig vind in het contact met Daphna is dat ze snel verbanden legt en bij de kern weet te blijven. Op een betrokken, duidelijke en bevragende wijze helpt ze me inzien hoe ik omga met de verschillende thema’s die ik in het dagelijks leven tegenkom. Met regelmaat gaan er heuse lichtjes aan door de confrontaties van Daphna.

Daphna is een enthousiaste, betrokken en deskundige coach en ik zal haar zeker aanbevelen!”

Ilse


 

"Ik heb nu 3 van de 12 coachgesprekken gehad. Tot hiertoe ervaar ik je programma goed. De lessen zijn duidelijk voor mij. En ik voel me toch altijd opgelucht na een gesprek. Zelf ben ik heel de dag bezig met mezelf , wat ik anders kan doen om het voor mezelf beter te maken. Door de oefeningen en je babbel kan ik gemakkelijker mijn knop omdraaien. Ik voel bij mezelf al verbetering t.o.v. in het begin. Ik heb veel dingen geleerd. Zoals leren hoe ik dingen anders moet verwoorden. Dat ik mijn gevoel moet voelen i.p.v. te negeren. Dit zijn dingen waar ik vroeger niet bij stilstond. Ik zou zeker dit programma aanraden aan anderen. Door je goede advies kan de wereld er heel wat anders uitzien."

Els


“Daphna is een prettige coach die zorgt voor een fijne sfeer. Ze heeft mij na laten denken door de juiste vragen te stellen. Door deze sessies heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Ze pakt eerst de basis aan en vanuit daar ben ik op gaan bouwen. Deze basis heb ik eerder nooit ingezien bij mezelf. Ik herken deze basis nu, waardoor ik bepaalde gedachten en gevoelens ook herken en weet dat deze er mogen zijn. Maar het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik hier mee om moet gaan. Wij hebben elkaar maar kort gezien, maar dit is voor nu voldoende. Ik heb geleerd dat ik niet aan alles tegelijk wil en moet werken. Wel weet ik dat de deur altijd open staat als ik weer hulp nodig heb!”

Eva


 

“Ik heb Daphna ervaren als iemand die doelgericht, bekwaam, openhartig, oprecht en betrokken te werk gaat. Stappen zetten die jou in (relatief) korte tijd dicht(er) bij jouw persoonlijke doel(en) brengen, is aan haar uitbesteed. Met Daphna als coach ervaar je hoe het is om op een gelijkwaardige manier, luchtige en doelgerichte wijze aan de slag te gaan met jezelf.”


“De flexibiliteit, openheid, het begrip en het gevoel dat er zorgvuldig werd geluisterd, heb ik als prettig ervaren. Ik had het gevoel dat er ruimte was voor het uitwisselen van diverse visies op bepaalde zaken en het sparren over bepaalde onderwerpen.”


 

“Ik vond het een erg confronterend en zinvol gesprek. Je hebt mij naar mijzelf laten kijken en je hebt mij geholpen helder te krijgen hoe erg vast ik zit in een oude overtuiging en dat ik daarmee irreële gedachten en gevoelens én gedrag in stand houd. Je bent niet mee gegaan in mijn vicieuze en saboterende gedachten en dat vind ik erg goed. Na dit Skypegesprek voel ik weer wat lucht, alsof er een beginnetje is gemaakt om tussen die kluwen en knopen in mijn hoofd wat ruimte te kunnen creëren. Het geeft mij tegelijkertijd weer wat hoop en moed om door te gaan en niet volledig op te geven. (……)  Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan met de tools die jij mij hebt aangereikt, waarmee ik vandaag gelijk zal starten, dankjewel.”


“Ik voelde mij evenwaardig/gelijkwaardig benaderd. Geen poespas, overdreven reacties, of invullen. Wel open vragen, concreet en down to earth. Ik heb het hele gesprek als prettig ervaren, waardoor ik open durfde te zijn en mij op mijn gemak kon voelen.”