• darkblurbg
    Ervaringen

Wat anderen van mij vinden

“Wekelijks volg ik Skype-coaching bij Daphna. Ik ervaar dit als zeer prettig en leerzaam. Het feit dat er wekelijks een contactmoment is, helpt mij om hetgeen ik heb geleerd en wat er is besproken, goed te kunnen integreren in mijn denken en handelen. De Transactionele Analyse kan ik nu goed toepassen op mezelf, waardoor ik bewustere keuzes kan maken.

Wat ik prettig vind in het contact met Daphna is dat ze snel verbanden legt en bij de kern weet te blijven. Op een betrokken, duidelijke en bevragende wijze helpt ze me inzien hoe ik omga met de verschillende thema’s die ik in het dagelijks leven tegenkom. Met regelmaat gaan er heuse lichtjes aan door de confrontaties van Daphna.

Daphna is een enthousiaste, betrokken en deskundige coach en ik zal haar zeker aanbevelen!”

“Daphna is een prettige coach die zorgt voor een fijne sfeer. Ze heeft mij na laten denken door de juiste vragen te stellen. Door deze sessies heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Ze pakt eerst de basis aan en vanuit daar ben ik op gaan bouwen. Deze basis heb ik eerder nooit ingezien bij mezelf. Ik herken deze basis nu, waardoor ik bepaalde gedachten en gevoelens ook herken en weet dat deze er mogen zijn. Maar het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik hier mee om moet gaan. Wij hebben elkaar maar kort gezien, maar dit is voor nu voldoende. Ik heb geleerd dat ik niet aan alles tegelijk wil en moet werken. Wel weet ik dat de deur altijd open staat als ik weer hulp nodig heb!”

- Eva

“Ik heb Daphna ervaren als iemand die doelgericht, bekwaam, openhartig, oprecht en betrokken te werk gaat. Stappen zetten die jou in (relatief) korte tijd dicht(er) bij jouw persoonlijke doel(en) brengen, is aan haar uitbesteed. Met Daphna als coach ervaar je hoe het is om op een gelijkwaardige manier, luchtige en doelgerichte wijze aan de slag te gaan met jezelf.”

“De flexibiliteit, openheid, het begrip en het gevoel dat er zorgvuldig werd geluisterd, heb ik als prettig ervaren. Ik had het gevoel dat er ruimte was voor het uitwisselen van diverse visies op bepaalde zaken en het sparren over bepaalde onderwerpen.”

“Ik vond het een erg confronterend en zinvol gesprek. Je hebt mij naar mijzelf laten kijken en je hebt mij geholpen helder te krijgen hoe erg vast ik zit in een oude overtuiging en dat ik daarmee irreële gedachten en gevoelens én gedrag in stand houd. Je bent niet mee gegaan in mijn vicieuze en saboterende gedachten en dat vind ik erg goed. Na dit Skypegesprek voel ik weer wat lucht, alsof er een beginnetje is gemaakt om tussen die kluwen en knopen in mijn hoofd wat ruimte te kunnen creëren. Het geeft mij tegelijkertijd weer wat hoop en moed om door te gaan en niet volledig op te geven. (……)  Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan met de tools die jij mij hebt aangereikt, waarmee ik vandaag gelijk zal starten, dankjewel.”

“Ik voelde mij evenwaardig/gelijkwaardig benaderd. Geen poespas, overdreven reacties, of invullen. Wel open vragen, concreet en down to earth. Ik heb het hele gesprek als prettig ervaren, waardoor ik open durfde te zijn en mij op mijn gemak kon voelen.”