• darkblurbg
    Ervaringen

Wat klanten over Daphna zeggen;


 

Ik heb zoveel geleerd tijdens het coaching traject en elke dag is het oefenen en soms val ik nog eens, maar het is nu vele gemakkelijker om weer recht op te staan en met een glimlach weer verder te wandelen alsof er niets gebeurd is. Dank je wel daarvoor Daphna!!


 

Ik heb getwijfeld of ik zou deelnemen aan het deepdive programma. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar wat dan? Hetgeen ik zeker wist, was dat ik niet meer tevreden was met mijn huidige leven. Ik had het idee dat ik er veel meer uit kon halen. Na het kennismakingsgesprek had Daphna me overtuigd, ze kon me hier zeker bij helpen met het deepdive programma.

Een van de zaken waardoor ik twijfelde waren de groepsgesprekken, want ik wou toch vooral mezelf helpen, dus wat kon de meerwaarde van de groep dan zijn?

Wat heb ik me hierin vergist! Zo merkte ik dat we allemaal onze eigen “problemen” hebben maar toch herkende ik er veel herkenbaarheid in. Zo leerde ik ook van de rest, door ervaringen te delen en me kwetsbaar op te stellen. Ik vond dit zo spannend in het begin want het zijn uiteindelijk toch allemaal wildvreemde waar je je hart bij uitstort maar dit is ook de sterkte van het programma.

Ik was dus vooral op zoek naar wat mijn droomjob zou zijn. Toen ondervond ik dat er een aantal zaken waren die eerst aangepakt moesten worden zoals het uiten van emoties ( boosheid uiten is gezond, hierdoor kreeg ik terug energie), duidelijk grenzen aangeven (als een echte people pleaser was dit ontzettend moeilijk) en mindset veranderen. Want als ik dit niet zou aanpakken dan zou ik me hierin blijven vastzetten, zelfs als ik mijn droomjob zou vinden. Daphna heeft me hierbij doen inzien dat het vooral de mindset is die hierbij belangrijk is, want je gedachten bepalen enorm veel. Dit wordt in de theorie ook uitgebreid uitgelegd. De combinatie van de theorie, opdrachten, groepsgesprekken en de 1 op 1 gesprekken maakt het een waardevol programma.

Is het programma het geld waard? ABSOLUUT!!

Ik heb vooral geleerd om niet uit angst beslissingen te nemen en niet enkel te focussen op het eindresultaat maar ook op de weg ernaartoe. Ik ben er nog zeker niet maar dankzij het deepdive programma heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik de nodige tools om verder te kunnen doen.

 


 

(ruim 2 maanden na het einde van het DeepDive programma)

Hoi Daphna,

Op dit moment gaat het mentaal echt zoveel beter dan ooit tevoren.
Door de rust in mijn hoofd krijg steeds meer energie en is keuzes maken ook makkelijker.
Ik heb de balans weer aardig terug gevonden in mijn leven!
(…)

Als ik terug kijk naar wat ik de afgelopen maanden allemaal heb bereikt dan is dat zoveel meer dan ik ooit had kunnen dromen!
Elke dag ben ik trots op mijzelf, wat ik allemaal heb bereikt tot nu toe hoe groot of klein die dingen ook maar zijn!
Ik ben heel erg dankbaar voor je hulp!

Groetjes,
Jeannette

 


 

Ik ben zeer dankbaar dat ik meegedaan heb aan het deepdiveprogramma. Het is een heel sterk inhoudelijk programma. Je leert er heel veel uit. De wekelijkse calls met de groep zijn zalig. Je kunt er reflecteren over je struggels in een veilige omgeving met gelijkgestemden. Ook daphna is een zeer goede coach. Ze heeft vlug door waar je knelpunten liggen en helpt je op een goede manier. Wat ik vooral leerde is om mijn gevoelens te herkennen en te leren doorvoelen. Daardoor voel ik me een stuk vrijer en heb veel minder lichamelijke klachten. Ik leerde er ook dat ik mag zijn wie ik ben, ik ben niet raar, gewoon anders. Ik zou het programma zeker aanbevelen, ook aan mannen!!!!

Wim

 


Welke specifieke verlangens had je? Wat zag voor je jezelf voor toekomstplaatje?
Het doorhakken van knopen in mijn privéleven. Ik worstelde daar zelf heel erg mee en het lukte mij nog niet eerder om dit zelf te doen.

Wat het DeepDive programma mij gebracht heeft is…..
Ondersteuning gebracht om erachter te komen wat voor mij nodig was en uiteindelijk de stappen te zetten. 

Wat ik het meest waardevol vind aan het DeepDive programma is….
Het is een waardevol proces in combinatie met opdrachten, gesprekken 1 op en 1 en in de groep. 

De coaching door Daphna is…
Prettig, ze is duidelijk en is betrokken 

Het werken aan je doelen in groepsverband is…
Voor mezelf merkte ik dat ik toch meer uit de groepsgesprekken haalde dan dat ik van te voren had bedacht. Iedereen heeft zo z’n eigen struggles. 

Wat was voor jou de grootste drempel waar je overheen moest om daadwerkelijk aan het DeepDive programma deel te nemen? En hoe kijk je nu tegen die drempel/twijfel aan?
Ik had al meerdere dingen geprobeerd en dit voelde weer als iets ‘proberen’ Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch deel heb genomen aan het deepdive programma

Is het DeepDive programma de investering in tijd, geld en energie waard?
Zeker, het is een investering in jezelf 

Zou je het DeepDive traject aan anderen aanbevelen? Zo ja, waarom?
Ja, het is een overzichtelijk, duidelijk programma met goede handvatten en begeleiding

Joy


  

 


 

Ik ben dit traject begonnen omdat ik al heel lang niet tevreden was met mijn leven.
Ik ging altijd met de flow mee, leefde zoals anderen dat van mij verwachten en genoot niet optimaal van de leuke dingen in mijn leven.
Ook was ik erg onzeker en daardoor ging ik eigenlijk steeds meer dingen vermijden waardoor mijn wereldje steeds kleiner werd.
Daarnaast zat mijn hoofd vol met negatieve gedachten, mijn kijk op alles in het leven was ook altijd negatief, geen wonder dat het niet goed met mij ging…
Begin dit jaar kwam ik in de ziektewet met een burn-out en nog wat fysieke klachten, mijn lichaam had al veel eerder waarschuwingen gegeven maar die negeerde ik in de hoop dat ze dan weg zouden gaan...

In die tijd dat ik thuis zat heb ik heel veel na kunnen denken, ik wist dat er iets moest veranderen maar ik wist niet waar ik moest beginnen.
Helaas kwam ik niet verder met de hulp van de praktijkondersteuner ggz die ik via mijn huisarts kreeg, er was geen klik en ook geen duidelijk plan waardoor ik niet het idee had dat het hielp.

Na heel veel online te hebben gelezen kwam ik uit op de website van De Quarterlife coach, die omschreef precies datgene waar ik tegenaan liep.
Nadat ik een tijdje lid was van de Quarterlife Community op facebook, besloot ik een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen met Daphna, super spannend vond ik dit maar het voelde heel erg vertrouwd en helemaal niet ongemakkelijk.
Ik heb toen ook gelijk besloten dat ik mee ging doen met het deepdive traject, ik vond dat het tijd was dat ik nu uit die jarenlange dip kwam en mijn leven weer met plezier ging leven!

Mijn grootste verlangen was dat ik weer kon genieten van het leven, rust kreeg in mijn hoofd en weer dichter bij mijzelf kon komen.

Tijdens de opdrachten leer je jezelf écht kennen, al snel vallen er puzzelstukjes op hun plek en begin je jezelf beter te begrijpen en anders naar de situaties te kijken.
En als je er ergens niet uitkomt helpt Daphna je persoonlijk verder, doordat ze een neutrale blik heeft op de situatie en jou vragen stelt ga je er zelf ook anders naar kijken dan je voorheen deed. Dit geeft je weer nieuwe inzichten waardoor je weer verder kan met je opdrachten.

Het delen van mijn struggles in een groep met onbekende mensen in de coachcalls was voor mij wel een hele grote uitdaging maar ook daarin voelde ik mij steeds comfortabeler.
Je krijgt heel veel steun van de andere deelnemers en het motiveert daardoor nog meer.
Ik heb door dit traject zoveel nieuwe dingen geleerd en geprobeerd die ik anders niet zou doen.
Daphna dwingt je nooit om iets te doen wat je niet wilt maar ze geeft je wel leuke uitdagingen die bij jou passen waardoor je net even uit je comfortzone moet maar het niet gelijk een te grote stap is om iets te bereiken. Dit geeft je meer zelfvertrouwen en motiveert je om jezelf daarna vaker uit te dagen.

Dankzij het deepdive programma weet ik weer wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.
Ik heb weer een doel in mijn leven, ik zorg beter voor mijzelf, ben liever voor mijzelf, mijn mindset is veel positiever, ik geef nu mijn grenzen aan.
Mijn zelfvertrouwen is gegroeid waardoor ik sneller nieuwe dingen probeer.
Ik ben dankbaar voor alles wat er op mijn pad komt, ook de minder leuke dingen zie ik als leermomenten.
Ik onderneem veel meer dingen, plan regelmatig leuke afspraken/uitjes met vrienden/familie en ik probeer nieuwe dingen uit en geniet van alles wat ik doe!

Ik ga heel eerlijk zijn, ik heb lang getwijfeld om mee te doen aan het deepdive programma omdat het best veel geld is maar ik heb er geen seconde spijt van gehad!
Hier heb je iets aan voor de rest van je leven, het is een hele goede investering in jezelf die ik iedereen kan aanraden.

Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen want ik kan weer genieten en écht leven zoals ik dat wil!

Jeannette


 

Ik ben ontzettend goed gecoacht en het heeft mij zoveel verder geholpen in het leven. Af en toe heb ik wel weekjes dat het even niet zo lekker loopt en dan komen oude patronen weer omhoog, maar omdat ik er door de coaching nu zo bewust van ben kan ik niet anders dan er weer aan werken en weer doorgaan. Het hele traject heeft mijn zelfvertrouwen enorm geboost en mijn kijk op de wereld verlicht. Alles is mogelijk als je het wil. Ik heb leren denken zonder kaders en overtuigingen die mij tegen hielden kunnen ombuigen. Ik ben ontzettend dankbaar dat Daphna mij die inzichten heeft kunnen geven en ik nu mijn leven met meer geluk en voldoening kan leven

Esmee


 

2 maanden na afloop van het DeepDive programma: 

Ik verbaas me nog elke dag over mijn positieve houding en weerbaarheid bij tegenslagen. Ik voel me in controle van het leven en accepteer ook dat dingen soms moeilijk en minder leuk zijn als ik zelf die keuze maak om toch voor dat eind doel te gaan. Soms is 40 uur (af en toe 50 uur) werken best veel. Maar omdat ik op dit moment hier ook zoveel uithaal en ik dit echt graag vanuit mijzelf wil kost het al veel minder moeite. 

De relatie met mijn familie word ook steeds beter. En tussen mij en mijn partner gaat het super goed.  Al met al maak ik nog steeds mooie stappen en geniet ik met volle teugen van het leven. 

Ik ben je ontzettend dankbaar voor al je werk en het mooie coachtraject dat je hebt opgezet.
Prachtig dat je zoveel mensen hiermee kan helpen meer rust en liefde te vinden in hun leven. 


 

2 maanden na het DeepDive programma: 


"Tijdens het traject zelf vond ik het lastig en zag ik soms niet in hoe advies of opdrachten precies verandering tot stand moesten brengen. Het was nog wat vaag en ik was op zoek naar concrete handvaten. Maar... toch merk ik inmiddels echt een heel groot verschil! Ik zit veel beter in mijn vel dan voor het traject. Ik heb weer zin om te leven.
Ik ervaar weer meer rust in mijn hoofd. Het heeft gewoon tijd nodig, maar het laat wel zien dat de coaching effect heeft gehad. Dit zegt wat mij betreft zeker iets over de coachvaardigheden van Daphna en het DeepDive traject."


 

"Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit traject heb gevolg. Daphna is super goed in het herkennen van patronen en het erop wijzen wat je gedachten uiteindelijk voor invloed hebben op hoe je handelt. Ze heeft me vooral heel erg geholpen met het creëren van hoe mijn 'positief voedende ouder' kan zijn. Ik wist namelijk niet hoe ik dit kon gebruiken en zag zelfcompassie en zelfliefde als zwakte want daar kom je niet verder mee. Maar ik zie nu dat het waardeerden en het liefhebben van jezelf zoveel kan geven. 

Daphna zag ook heel goed mijn valkuilen, dingen die ik vaak een beetje weg stop en liever niet over praat. Toch voelde ik mij nooit beschaamd of beoordeeld. We zijn allemaal met heel erg veel respect, liefde, vriendelijkheid en eerlijkheid behandeld. En dit was erg fijn om te ervaren.

De lessen zijn super leerzaam en heel simpel uitgelegd waardoor het makkelijk is om het toe te kunnen passen. Ook is de volgorde super in elkaar gezet, want als je met het ene bezig was kwam uit jezelf al van alles naar boven dat dan in de volgende les wel weer aan bod kwam. Ik vond het ook heel erg fijn dat er geen druk of tijd zat aan het maken van de opdrachten. Omdat je het ook echt wil laten landen en mee wil oefenen en dat je dan soms liever even meer wil focussen op dat beheersen dan gelijk 3 lessen doorwerken. 

Het was ook super fijn om gewoon elk moment op de dag van je af te kunnen schrijven in de groep en dan feedback te ontvangen. Dit vond ik soms heel spannend maar het was ook heel erg lekker om te doen en heeft voor veel mooie nieuwe inzichten gezorgd waar ik zelf nooit op gekomen was."

Esmee

 


 

"Voordat ik aan het DeepDive programma begon zat ik heel veel in mijn hoofd. Ik maakte me druk om wat anderen van me vinden, ik twijfelde aan alles, was onzeker, enorm perfectionistisch waardoor het eigenlijk nooit goed genoeg was en ik luisterde vooral naar mijn hoofd in plaats van mijn hart. Mijn gedachten voelden als een grote chaos, alsof je hoofd ontploft. Ik was eigenlijk elke dag gestrest en daardoor moe. Ik wist niet meer goed wat ik wel en niet leuk vond en zag tegen elke werkdag op. En dit werd eigenlijk in kleine stapjes erger. Doordat ik mij op doordeweekse dagen rot voelde, wilde ik dit in het weekend compenseren door zoveel mogelijk leuke dingen te doen en uit te kijken naar vakanties en bijzondere gebeurtenissen. Best wel zonde, want waarom zou je van je doordeweekse dagen niet ook leuke dagen maken?


Ik was al een tijdje lid van de Quarterlife Community op Facebook en bijna alle berichten kwamen me wel bekend voor. Daardoor voelde ik al aan dat Daphna als coach wel eens goed met mij zou kunnen matchen. Toch twijfelde ik of de investering de moeite waard zou zijn en of ik echt verschil zou merken. Na lang twijfelen gaf mijn werkgever me uiteindelijk ook de tip om eens te gaan zoeken naar een coach. Toen gaf ik aan dat ik graag door Daphna gecoacht wilde worden en ik plande een kennismakingsgesprek in. Mijn werkgever wilde een deel investeren. En zo begon mijn DeepDive.


En een DeepDive… dat was het! Door de opdrachten in de leeromgeving moest ik soms even graven en nadenken over hoe het nou allemaal in mijn hoofd werkt. Stapje voor stapje gingen er meer lampjes branden en wist ik beter hoe ik het best met bepaalde situaties kan omgaan. En dat ging heus niet vanzelf. Op sommige dagen begon mijn negatieve stemmetje weer te praten en deed het mij geloven dat ik niet vooruit kwam. Maar ja, veranderen kost nou eenmaal tijd en vooral ook effort van jezelf, want je moet het zelf doen. Gelukkig hielp Daphna en had ze altijd wel een tip afgestemd op wat bij mij past. Sommige dingen weet je stiekem al wel, maar dan kan Daphna je een spiegel voorhouden en je herinneren aan hoe het ook alweer moet. En dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik het ook echt ging doen.


Ik heb veel opgestoken uit het contact met een groep. Sommige verhalen van anderen zijn heel herkenbaar, dus als je hoort hoe iemand met een situatie omgaat, leer je daar zelf ook weer van. Het is heel fijn dat je op elk moment van de dag met anderen kunt delen wat er in je omgaat via Slack. Alleen gedachten van je afschrijven helpt al, maar hoe fijn is het dan als je groepsleden en Daphna antwoorden en met ideeën komen? Zeker omdat ik het gevoel had dat niemand oordeelde en de groep heel veilig en vertrouwd voelde. Daardoor durfde ik ook veel meer over mezelf te delen.


Uiteindelijk hebben alle tips, alle oefeningen en al mijn effort en ervaringen ervoor gezorgd dat ik me nu veel bewuster ben van mijn gedachten. Ik weet nu beter wat mijn valkuilen zijn en wat ik kan doen om chaos in mijn hoofd en negatieve gedachten te voorkomen en verhelpen. Mijn mindset is veranderd. Daardoor zit ik nu al beter in mijn vel: ik voel me veel minder opgejaagd doordat ik niet meer over mijn grenzen ga en voel me zelfverzekerder in het contact met anderen. Ik weet nu dat alles niet perfect hoeft, maar dat goed ook goed genoeg is en perfect ook maar saai. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en heb er zin in om aan mezelf te blijven werken. Misschien is het een stukje perfectionisme (oeps), maar ik wil de komende periode nog veel meer uit mezelf halen. Want ik ben nog lang niet klaar. Dankzij het DeepDive programma en Daphna heb ik al een supergrote stap in de juiste richting gezet. Bedankt Daphna!"

Anouk

  

"Door het deepdive programma heb ik mijn eigen leven weer in handen genomen. Ik weet wat ik wil in mijn leven en ik weet ook welke concrete stappen ik kan zetten om verder in die richting te gaan. Mijn stemmingswisselingen zijn vrijwel verdwenen en ik voel me emotioneel stabiel genoeg om het leven aan te durven. De afgelopen drie maanden zijn er werelden voor mij open gegaan, heb ik inzichten gekregen in de invloed die ik ZELF heb op mijn leven. Het cliché klopt echt, je bouwt je eigen geluk! Met behulp van het deepdive programma heb ik dit ook leren aanvoelen.

Omdat ik zelf een bachelor diploma als psychologe heb, ging ik voorzichtig en nogal kritisch met het programma van start. Ik wist dat er iets moest veranderen, dus ik ging de uitdaging aan! Na het eerste één-op-één gesprek, waar ik met Daphna mijn levensverhaal mocht bespreken, had ik volledig vertrouwen in haar vaardigheden en het deepdive traject. Nu ben ik mezelf alleen maar dankbaar dat ik de stap gezet heb en ik kan het iedereen, in welke levensfase je ook bent, aanraden.”

Kelly

 


 

Hey Daphna,
Ik ben dankbaar dat ik jou ben tegengekomen. Door het Deepdive programma heb ik geleerd om meer toegankelijk te worden naar andere mensen toe, me meer te uiten en te genieten van het leven. Ik ben mij veel meer bewust geworden hoe ik zelf mijn leven kan bepalen en richting kan geven. Ik wil je hier echt voor bedanken. Zonder jou had dit veel langer geduurd waarschijnlijk.
Daarnaast vond ik de groepsgesprekken ook erg fijn en die kijk ik dan ook af & toe nog terug.
Het is fijn om deze mensen ook nog in een app bij elkaar te hebben en we spreken elkaar dan ook nog wel regelmatig. Ik vind dat erg fijn.
Bedankt voor wie je bent en wat je hebt opgezet.

 


 

"Ik voel me nu, na het DeepDive programma sterk genoeg om het leven aan te gaan. Om te ontdekken wat ik leuk vind, om dingen te doen. Keuzes gaan maken en stap voor stap mijn doelen na te jagen. En het stelt me gerust dat als ik het weer moeilijk heb, ik in mijn boek kan terugkijken, weer herinneren wat ik afgelopen 3 maand gedaan heb, hoe ik dit deed. Enkele oefeningen opnieuw doen.
Ik weet nu hoe ik alle ballen in de lucht kan houden, ze hoeven niet allemaal even hoog, en als er eentje valt, dan raap ik die terug op. Of misschien heb ik die niet meer nodig en laat ik hem liggen en misschien neem ik een nieuwe. Ik vind het zo fijn dat alles fluïde is, dat ik niet meer moet, dat ik zelf kan kiezen hoe ik wil dat mijn leven er uit ziet. en als het tegenzit, dan weet ik dat aankan, dat ik stappen kan nemen."Voordat ik aan het Deepdive traject begon zat ik al bijna 1,5 jaar in een burn-out situatie waar ik maar niet uit leek te komen. Ik had paniekaanvallen, voelde me depressief en had veel lichamelijke klachten. Ik voelde me soms echt wanhopig omdat zoveel soorten hulp tot nu toe weinig/geen resultaat hadden opgeleverd. Ik wilde eindelijk weer gaan genieten van het leven, weer lekker in mijn vel zitten en de toekomst positief inzien en daarom besloot ik om het Deepdive traject aan te gaan waar ik al bijna een jaar over twijfelde. En had ik het maar een jaar eerder gedaan denk ik nu, want dat had me veel frustratie, energie en moeite bespaard.

Door het Deepdive programma zie ik de toekomst weer positief in, ik zit al een stuk beter in mijn vel en ik heb vooral door welke punten ik nog heb aan te pakken om me weer helemaal goed te voelen. Ik heb het gevoel eindelijk weer vooruit te kunnen in plaats van stil te blijven staan. Het programma is heel waardevol door de combinatie van allerlei aspecten: de online opdrachten, de 1 op 1 calls, de groepscalls en het chatprogramma waarin je bepaalde situaties meteen kunt delen en je een reactie krijgt van Daphna of je groepsgenoten. De coaching is professioneel, je wordt echt serieus genomen en niks is raar of gek om te delen. Daarnaast is het praktisch, geen urenlang praten of analyseren maar gelijk handvatten of oplossingen om een situatie aan te pakken en dat is heel fijn.

De investering in het programma, zowel financieel als qua tijd en energie, was het voor mij dubbel en dwars waard. Ik heb het gevoel nu eindelijk echt te weten wat ik nodig heb om uit deze situatie te komen en ben daarin al stappen aan het zetten. Na 1,5 jaar aanmodderen ben ik daar heel erg blij mee. Ik weet hoe het is om lang te twijfelen over het programma, maar vraag jezelf af hoeveel van je energie en geluk je al verspild hebt door te blijven in de situatie waarin je zit. Ja, het is spannend maar je krijgt er je levenslust weer voor terug. Ik zou het programma dus zeker aanraden, het is echt een cadeautje voor jezelf!

LisanneDaphna, ik vind je een hele fijne coach doordat je zelf rust uitstraalt. Je hebt ons de instructie verteld hoe de
"kraan" open kon waarbij ik vervolgens zelf kon bepalen wanneer, hoe hard en hoe vaak ik die kraan wilde open draaien. In het begin is het vreemd, spannend en voelde ik mij zeker kwetsbaar om mij open te stellen tegen mensen die ik niet kende. Maar na de eerst 2 gesprekken was dat weg, het voelde vertrouwd, veilig en niks was gek of raar om te bespreken. Ik vond het fijn dat er kritische vragen werden gesteld, want die had ik zeker nodig om mijn stappen te kunnen maken. Je hebt mij inzicht gegeven en handvaten voor de toekomst. Bedankt!


 

"Voordat ik Daphna leerde kennen, was ik aan het werk als administratief medewerker. Ik merkte dat ik daarin vast liep. Ik deed mijn taken goed, ik nam steeds meer op me en gaf geen grenzen meer aan. Andere mensen bepaalden mijn leven voor me. Zelf wist ik niet wat ik wilde. Ik heb heel lang spoken op mijn pad gezien, dat wil zeggen dat ik ging denken in lijnen als ‘Wat als…'

Bijvoorbeeld ‘Wat als ik stop met mijn baan? Hoe moet ik dan ooit mijn huur betalen? Wat zullen mijn ouders wel niet van me denken?
Zo ging ik al van te voren mezelf blokkeren en stond ik stil. Ik voelde op mijn werk steeds meer hoofdpijn, dufheid en als ik thuis kwam was ik futloos. Van de stress op mijn werk kreeg ik ook rugklachten. Ik was voortdurend omringd met prikkels: collega’s die hardop aan het praten waren, telefoongerinkel, overvloed aan taken die af moesten.

Ik moest presteren, ik moest sociaal aanwezig zijn, ik moest aangenaam ruiken naar klanten & collega’s toe, ik moest bereid zijn om werk van anderen aan te nemen, ik moest mijn mail lezen en beantwoorden… en ga zo maar door.

Uiteindelijk heb ik meerdere kanalen benaderd om een stap te zetten richting mijn toekomst.
Ik ben met buren gaan praten of zij tips hadden, ik heb een sociaal juridisch loket opgezocht om te weten wat mijn rechten waren, ik heb mijn baas geïnformeerd over hoe ik me voelde en een gesprek aangevraagd hierover.

Ik was niet werkloos. Ik deed loos werk. Thuis was ik een wrak. Ik kwam tot niks en mijn leven werd steeds meer een moeras waar ik dieper en dieper in wegzakte.
Ik had sterk het verlangen om mezelf te herontdekken, weer zelf de controle te hebben in wat ik wilde. Mijn hoofd zat barstensvol met allerlei taken iedere dag. Elke dag op de fiets had ik al een takenlijstje met wat die dag af moest. Ik wou daar heel graag van af.

Via de facebookgroep ben ik eerst in contact gekomen met het Quarterlife Coach idee.
Ik herkende heel veel van wat hier werd geschreven en merkte dat ik hierin dus niet de enige was. Uiteindelijk heb ik het Deepdive programma gekozen om echt aan de slag te kunnen met mijn verlangen.

Het heeft mij meer zelfvertrouwen gebracht en ik heb weer plezier gekregen in het leven!
Ik wou meer zekerheid in mijn leven en meer grip op mijn gedachten.
Ik heb geleerd door het Deepdive programma dat ik helemaal geen grip op mijn gedachten hoef te hebben.
Dat negatieve gevoelens & gedachten er ook mogen zijn, maar dat ik er geen aandacht aan hoef te schenken. Dat ik mij bewust kan richten op het positieve.

Ik weet beter wat ik wil en wat ik los kan laten. Het is een belangrijke stap geweest in mijn leven die ik mezelf dan ook dankbaar ben.
Mijn toekomst zag ik eerst best negatief in, doordat ik teveel in mijn hoofd zat. Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en daar naar te gaan luisteren.

Het meest waardevolle wat ik eruit heb meegekregen is wel dat ik niet alleen sta in het leven met deze problemen. Er is altijd een mogelijkheid en die mogelijkheid heb je zelf in de hand.
Ik heb een gezellige groep mensen leren kennen waar ik nog steeds mee vooruit kan en we ondersteunen elkaar hierin dan ook.

Het Deepdive programma zorgt ervoor dat je samen gericht op zoek gaat naar mogelijkheden voor elkaar. Daphna coacht je hierbij en stuurt waar nodig is bij en geeft je ook feedback op lessen.

Naar mijn idee is het Deepdive programma zeker de investering in tijd, geld en energie waard. Als ik kijk naar hoeveel tijd & energie ik zelf heb gestopt in het stilstaan en niet weten wat ik wilde in mijn leven dan is geld niet belangrijk.
Ik wilde een leven dat meer betekenis had. Geld heeft voor mij dan echt geen waarde meer. Meer van waarde is mijn leven en wat ik ermee doe. Geld is handig om te hebben, maar het moet niet je leven gaan bepalen. Mijn leven bepaalt hoeveel geld ik heb. Niet andersom… mijn geld bepaalt niet hoeveel leven ik heb.

Het Deepdive programma heeft me dit doen beseffen door de lessen heen. Het heeft mij bewust gemaakt van waar ik sta in mijn leven en welke stappen ik te zetten heb. Ik raad het daarom anderen ook aan om vooral de stap te durven nemen. Ik geloof dat je hier altijd een keuze in hebt."

Stefan

 Ik was niet tevreden met mijn leven, wilde iets veranderen, maar wist niet wat. Ik dacht dat ik alles had wat ik wilde. Ik heb een vaste job, een huis met een tuin, ik ben getrouwd, heb 2 kids, geen financiële zorgen, familie en vrienden om me heen. Alles wat ik wilde toen ik twintig was, nu ben ik dertig en wat nu? Ben ik klaar? Van dat idee werd ik ongelukkig, maar ik wist ook niet wat het alternatief was.

In de zomer kwam ik de posts van Daphna tegen op facebook en vond het heel herkenbaar. Ze beschreef zo goed wat ik voelde, het was alsof ze het uit mijn eigen hoofd had geplukt en neergepend had. Ik sloot me aan bij de facebookgroep ‘de quarterlife community’ en las daar over haar deepdive programma. Dat leek me wel interessant, maar ik had er ook mijn twijfels over. Ik ben wat over haar gaan opzoeken en kwam uit bij haar podcast Hersenspinsels en Gevoelskwesties. Ik ben gaan luisteren, en ik deed ook een gratis online training mee ‘weer in contact met jezelf’. Ik kreeg het gevoel dat ze me echt begreep, het voelde vertrouwd om met haar te praten.

Het laatste wat me tegenhield om mee te doen, was de prijs. Ik vond het eerst veel geld. Maar wat was het alternatief? Blijven rondlopen met mijn gevoelens? Ik durfde er al niet meer met mijn vriendinnen over te praten, ik wilde niet blijven zagen. Op de wachtlijst gaan staan bij de psycholoog? Ik vond mijn probleem niet zo erg om naar een psycholoog te gaan en dat kost ook geld. Ik kon betalen in schijven, dat maakte het minder pijnlijk (haha) maar nu zit ik er zelfs niet mee, want het voelt niet meer als een echte uitgave. Ik heb geld geïnvesteerd aan mezelf, het is net zoals dat je een opleiding zou volgen. Ik heb ook heel veel geleerd, wat ik wil, wat ik nodig heb om gelukkig te zijn, wat mijn dromen zijn en hoe ik die kan bereiken.

Daphna werkt heel persoonlijk en helpt je individueel met waar je tegenaan loopt. De groepssessies waren voor mij ook verrijkend, omdat je dan mensen hebt waar je je verhaal kwijt kan. Moest ik mijn omgeving iets willen vertellen, dan moest ik eerst vertellen dat coaching volg en wat dat inhoud, dat wil ik soms niet. De mensen die met mij het traject doen, weten dat al, begrijpen ook waar je mee zit. De mensen in de groep zijn mijn luisterend oor, mijn klankbord en mijn supporters. Het was heel fijn om ze te leren kennen en met hen samen te ontdekken, dingen uit te proberen en te groeien.

Mijn deepdive zit er bijna op, maar ik ben nog niet klaar. Ik heb nog dromen en doelen die ik nastreef en dankzij Daphna weet ik hoe ik dat ga doen. In mijn omgeving kom ik soms mensen tegen en herken ik wat ze zeggen of doen, dan denk ik, je zou ook een deepdive traject kunnen gebruiken.

Annelies.


2 maanden na afronden van het DeepDive traject: 

Ik ben heel blij met Daphna en de manier waarop zij coacht. Door haar programma zijn er fundamentele zaken op een goede manier veranderd waardoor ik mezelf weer terug gevonden heb en eindelijk echt keuzes heb durven maken. Ook na afloop van het traject werkt dit nog door wat maakt dat de coaching echt effect heeft (gehad).

Ik heb de knoop door gehakt en heb mijn huidige baan opgezegd om op zoek te gaan naar iets wat beter bij mij past. En ik ben weer thuis gaan wonen en we werken nog steeds allebei hard aan onze relatie.

Ik heb op alle vlakken nu echt mijn keuzes gemaakt waar ik blij mee en dankbaar voor ben. Ik weet wel dat ik hier bewust mee om wil blijven gaan ook in toekomstige situaties. Ik heb hier nu fijne en goede ervaringen mee die mij helpen om in de toekomst ook naar mijzelf te blijven luisteren en voelen wat ik nodig heb.

Ik heb het traject met Daphna als zeer prettig ervaren. Ze gaf alle ruimte om mij mijn eigen groei te laten ervaren en was er om elke stap die ik maakte te begeleiden.


 

3 maanden na het afronden van het traject: 

"Het gaat goed met mij! Ik zit lekker in mijn vel en ik heb naar mijn gevoel mijn stijgende lijn vanuit het traject echt doorgezet. Mijn moeder zei laatst dat ze mij nog nooit zo relaxt gezien had als dat ik nu ben. En zo voel ik me zelf ook.

Ik vind het heel fijn dat ik geleerd heb om mezelf kwetsbaar op te stellen naar anderen en meer te praten over mijn gevoelens. Ik merk dat ik steeds meer met anderen durf te praten over mijn gevoelens. Ook met mensen die minder dichtbij staan dan mijn vriend en mijn ouders. Ik ben veel minder bezig met wat anderen van mij vinden en ik voel me daardoor zekerder.

Ik pieker echt heel weinig. Ik leef veel meer in het moment en geniet van de kansen die ik krijg.

Het coach traject heeft mijn mindset compleet verandert! Ik ben heel dankbaar voor jouw hulp en de tips die je mij gegeven hebt. Ik vond de coachsessies heel fijn en regelmatig denk ik er nog aan terug wanneer ik bijvoorbeeld een lastige situatie gehad heb."

 "Mijn opleiding tot verloskundige bestaat uit veel stagelopen. Hoe verder ik kom in de opleiding hoe meer er van me verwacht wordt tijdens de stages. Tijdens mijn laatste stages die ik gelopen heb kwam mijn onzekerheid steeds meer naar boven en begon deze onzekerheid mijn groei in de weg te staan. Regelmatig vroeg ik mezelf af of ik het allemaal wel kon of praatte ik mezelf aan dat het toch niet zou lukken. Ondanks deze onzekerheid wist ik toch zeker dat dit mijn droomberoep is en dat ik heel graag de opleiding wil afronden. Ik ben opzoek gegaan naar een coach om mij te ondersteunen en kwam al vrij vlot Daphna tegen. Het Deepdive programma sprak me direct enorm aan vanwege de diepgang in de zoektocht wie je bent en wat je wilt. Tijdens een kennismakingsgesprek met Daphna kreeg ik meteen een fijn gevoel bij haar als coach. Ik weet van mezelf dat ik heel goed ben in een scherm ophouden naar andere toe, maar Daphna prikte hier door heen en stelde meteen al prikkelende vragen.


Ik heb tijdens het programma een hoop geleerd over mezelf. Niet alleen heb ik geleerd om met mijn onzekerheid om te gaan en deze ook te verminderen, maar ik heb mezelf ook beter leren kennen en ik begrijp beter waar bepaalde gedachtes of gedrag vandaan komt. Ik bespreek mijn gevoelens meer met anderen en durf mijn grenzen aan te geven. Ik pieker veel minder en ik sta positiever in het leven. Het leven is voor mij een stuk leuker geworden na het Deepdive programma!


Daphna coacht op een hele prettige manier. Ze stelt diepgaande vragen en houd je een spiegel voor wanneer je situaties met haar bespreekt. Ook de online lessen en opdrachten zijn uitdagend en prikkelend.


Als student zijnde zijn financiën een behoorlijke uitdaging. Ik heb zelf hiervoor om hulp gevraagd bij mijn ouders. Ik kan me voorstellen dat dit ook voor andere studenten een reden kan zijn om niet deel te nemen aan het programma. Probeer om hulp te vragen bij anderen, want dit programma is echt een waardevolle toevoeging, zeker met de druk die wij als studenten kunnen ervaren.

Het Deepdive programma was voor mij heel waardevol, en ik zal er de rest van mijn leven veel aan hebben!"

Dagmar

 


 

"Toen ik aan het DeepDive traject met Daphna begon, was ik al een hele lange tijd ongelukkig in mijn werk. Als ik er dieper over nadacht was ik over veel zaken ongelukkig in mijn leven. Ik wist niet goed wat ik graag wou, wat mijn passie was en hoe ik werk kon vinden waar ik elke dag met veel plezier naartoe zou gaan. 

Via Daphna heb ik geleerd dat het probleem niet alleen in mijn job zat, maar dat mijn hele mindset aangepast moest worden. Hierdoor leerde ik meer zelfvertrouwen krijgen en leerde ik dat ik doe wat ik kan op mijn werk. Ik leerde ook dat ik niet ben wat ik doe en dat mijn job niet bepaalt wat voor persoon ikzelf ben. 

Daphna kan je heel duidelijk laten focussen op waar het probleem zit, hoe je dit vaak fout aanpakt en op welke manier je dit kan aanpassen. Ze reikt de tools aan om er zelf mee aan de slag te gaan, maar ondersteunt ook op momenten wanneer het nodig is en zet je in de juiste richting als het zelf even niet lukt. Door ook in groep te werken kom je in contact met mensen die op dezelfde problemen botsen en hier ook aan willen werken, wat ook tips voor jezelf meegeeft.

Voor mij was het DeepDive traject dus echt wel de moeite waard. Ik had al meermaals loopbaanbegeleiding gevolgd, maar hier werd vaak eerder ‘symptomatisch’ gewerkt aan de problemen die ik ondervond. Ik heb nu geleerd dat ik mij moet focussen op wat ik graag doe en dat er altijd wel een andere keuze is als hetgeen wat ik doe niet lukt. Er is nog werk aan de winkel, maar ik ga hier met veel overtuiging mee aan de slag!"

Carlien 

"De effectiviteit van je coachvaardigheden: bijzonder effectief. Ik vind het heel knap hoe je er met een helicopterview naar kan kijken en vervolgens heel veel dingen haalt uit bijvoorbeeld 1 zin die ik zeg. Daar doorheen kan prikken en mij er (liefdevol) op wijst. Me er ook op durft te wijzen waar ik soms steekjes laat vallen (hoe stom ik dat op dat moment ook vind?), maar me ook aanmoedigt om door te gaan. De wijsheden die jij bezit over de psyche vind ik echt opmerkelijk en bijzonder. En heel fijn dat dat mij helpt natuurlijk!"

 


"Eind oktober ben ik lid geworden van de Quarterlife community en ik kon me altijd erg herkennen in de berichten op Facebook en mails die Daphna schreef. Nadat ik me verdiept had in het DeepDive programma had ik voor het eerst het gevoel dat dit wel eens wat voor mij zou kunnen zijn en meer zou passen dan het voeren van gesprekken met een psycholoog.

Ik heb vervolgens mijn verhaal op mail gezet en tijdens een kennismakingsgesprek via zoom hebben we over en weer kunnen ervaren of we het met elkaar zagen zitten om dit traject aan te gaan. Ondanks dat ik Daphna nog nooit in real life ontmoet heb, voelt het contact via zoom warm en persoonlijk. In januari ben ik vervolgens met het programma gestart.

Juist omdat het een gecombineerd programma is, werd ik hier direct enthousiast van. De theorie is online beschikbaar en de opdrachten maak je wanneer het jou uitkomt. Daphna is er altijd om je hierin te ondersteunen en een spiegel voor te houden. Ik de één op één sessies kunnen we dieper op mijn eigen proces ingaan en tijdens de goepscalls leer ik om ervaringen en hobbels te delen met mijn groepje en door dat ook van hen te horen, daar ook herkenning bij mezelf in te ervaren en daar van te leren. Voor mij een ideale mix die mij ook uit mijn comfortzone heeft gehaald.

Ik vond het spannend om aan dit traject te beginnen maar ik wil heel graag verandering in mijn leven en patronen doorbreken dat ik het, naast dat het spannend is, inmiddels ook echt heel leuk vind. En hier heeft het programma maar ook de manier waarop Daphna je de hele weg ondersteunt bij geholpen.

Dit DeepDive programma is het mooiste cadeautje wat ik mezelf de laatste jaren gegund heb!"

Anouk

 


 

"Twee jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. Ik werd doorgestuurd naar een GGD psycholoog, maar ik vond die oefeningen maar dom en totaal niet werken, voelde me niet helemaal begrepen, en vond het een kwestie van “de batterij weer even opladen en niet te hard meer werken”. Maar zo simpel was het natuurlijk niet, want 2 jaar later heb ik nog steeds niet het gevoel dat ik ook maar iets opgeschoten ben, dus toen ik dit DeepDive programma voorbij zag komen heb ik niet heel lang getwijfeld en heb er tot nu toe nog geen seconde spijt van gehad.

De derde week van het DeepDive traject zit er inmiddels bijna op en ik kan oprecht zeggen dat ik al tot veel inzichten ben gekomen, dankzij Daphna. Zo ben ik veel meer bezig met het proberen te voelen waar ik op dit moment behoefte aan heb in plaats van maar doen waarvan ik denk dat moet. Ook heb ik geleerd dat het oké is om op een vrije dag een keertje niks te doen hoewel je een aantal dingen op je to-do lijst had staan maar je daar echt even niet toe kan zetten.

Op dit moment ben ik bezig, met hulp van Daphna, om te onderzoeken waarom ik een bepaalde reactie heb op een bepaalde situatie. Wat de triggers zijn die mijn ‘mood’ doen omslaan en hoe ik mijn mindset dan weer positiever kan maken en niet van iets kleins iets groots maak en daar heel lang in blijf hangen.
Zomaar wat voorbeelden van de dingen die ik in 3 weken tijd al heb geleerd.

Ik vind het erg fijn dat ik altijd bij Daphna terecht kan. Voor even een luisterend oor van iemand die je echt begrijpt en ook al kent, maar toch ook een “onafhankelijke partij” is. Ze weet hoe het nu met je gaat, waar je staat, waar je naartoe wilt en wat daarvoor nodig is. Maar ook als je midden in de week ergens mee zit en je Daphna’s mening hierover wilt weten of tips hoe je een bepaalde situatie aan moet pakken, dan is Daphna er voor je.

Ze geeft echt goed, professioneel, eerlijk en persoonlijk advies en ze neemt echt de moeite om je verhaal van A tot Z te lezen en daar vervolgens een reactie op te geven (die je vaak snel krijgt!)Het feit dat het online is, vind ik persoonlijk eigenlijk wel fijn. Het kost je 0 reistijd en ik vind de drempel lager om je kwetsbaar op te stellen, want je zit in je eigen vertrouwde omgeving.

Een heel verhaal, maar ik gun iedereen deze investering in jezelf!"

Jenita“Wekelijks volg ik Skype-coaching bij Daphna. Ik ervaar dit als zeer prettig en leerzaam. Het feit dat er wekelijks een contactmoment is, helpt mij om hetgeen ik heb geleerd en wat er is besproken, goed te kunnen integreren in mijn denken en handelen. De Transactionele Analyse kan ik nu goed toepassen op mezelf, waardoor ik bewustere keuzes kan maken.

Wat ik prettig vind in het contact met Daphna is dat ze snel verbanden legt en bij de kern weet te blijven. Op een betrokken, duidelijke en bevragende wijze helpt ze me inzien hoe ik omga met de verschillende thema’s die ik in het dagelijks leven tegenkom. Met regelmaat gaan er heuse lichtjes aan door de confrontaties van Daphna.

Daphna is een enthousiaste, betrokken en deskundige coach en ik zal haar zeker aanbevelen!”

Ilse


 

"Ik heb nu 3 van de 12 coachgesprekken gehad. Tot hiertoe ervaar ik je programma goed. De lessen zijn duidelijk voor mij. En ik voel me toch altijd opgelucht na een gesprek. Zelf ben ik heel de dag bezig met mezelf , wat ik anders kan doen om het voor mezelf beter te maken. Door de oefeningen en je babbel kan ik gemakkelijker mijn knop omdraaien. Ik voel bij mezelf al verbetering t.o.v. in het begin. Ik heb veel dingen geleerd. Zoals leren hoe ik dingen anders moet verwoorden. Dat ik mijn gevoel moet voelen i.p.v. te negeren. Dit zijn dingen waar ik vroeger niet bij stilstond. Ik zou zeker dit programma aanraden aan anderen. Door je goede advies kan de wereld er heel wat anders uitzien."

Els


“Daphna is een prettige coach die zorgt voor een fijne sfeer. Ze heeft mij na laten denken door de juiste vragen te stellen. Door deze sessies heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Ze pakt eerst de basis aan en vanuit daar ben ik op gaan bouwen. Deze basis heb ik eerder nooit ingezien bij mezelf. Ik herken deze basis nu, waardoor ik bepaalde gedachten en gevoelens ook herken en weet dat deze er mogen zijn. Maar het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik hier mee om moet gaan. Wij hebben elkaar maar kort gezien, maar dit is voor nu voldoende. Ik heb geleerd dat ik niet aan alles tegelijk wil en moet werken. Wel weet ik dat de deur altijd open staat als ik weer hulp nodig heb!”

Eva


 

“Ik heb Daphna ervaren als iemand die doelgericht, bekwaam, openhartig, oprecht en betrokken te werk gaat. Stappen zetten die jou in (relatief) korte tijd dicht(er) bij jouw persoonlijke doel(en) brengen, is aan haar uitbesteed. Met Daphna als coach ervaar je hoe het is om op een gelijkwaardige manier, luchtige en doelgerichte wijze aan de slag te gaan met jezelf.”


“De flexibiliteit, openheid, het begrip en het gevoel dat er zorgvuldig werd geluisterd, heb ik als prettig ervaren. Ik had het gevoel dat er ruimte was voor het uitwisselen van diverse visies op bepaalde zaken en het sparren over bepaalde onderwerpen.”


 

“Ik vond het een erg confronterend en zinvol gesprek. Je hebt mij naar mijzelf laten kijken en je hebt mij geholpen helder te krijgen hoe erg vast ik zit in een oude overtuiging en dat ik daarmee irreële gedachten en gevoelens én gedrag in stand houd. Je bent niet mee gegaan in mijn vicieuze en saboterende gedachten en dat vind ik erg goed. Na dit Skypegesprek voel ik weer wat lucht, alsof er een beginnetje is gemaakt om tussen die kluwen en knopen in mijn hoofd wat ruimte te kunnen creëren. Het geeft mij tegelijkertijd weer wat hoop en moed om door te gaan en niet volledig op te geven. (……)  Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan met de tools die jij mij hebt aangereikt, waarmee ik vandaag gelijk zal starten, dankjewel.”


“Ik voelde mij evenwaardig/gelijkwaardig benaderd. Geen poespas, overdreven reacties, of invullen. Wel open vragen, concreet en down to earth. Ik heb het hele gesprek als prettig ervaren, waardoor ik open durfde te zijn en mij op mijn gemak kon voelen.”