Wie is de Quarterlifecoach?

Mijn naam is Daphna Bontenbal. Ik coach onder de naam De Quarterlife coach. Op mijn 24e liep ik zelf tegen een quarterlife crisis aan. Ik liep overal over te piekeren, ik vond mijn baan opeens niet meer zo leuk en twijfelde daardoor of ik wel de juiste studie had gedaan. Ik twijfelde aan mijn relatie en aan het feit of ik eigenlijk wel moeder wilde worden. En als ik dat wilde, wilde ik dat dan met hem? Wilde ik eigenlijk wel wonen waar ik woonde, had ik eigenlijk wel echt aansluiting met mijn vrienden? En misschien zou het leuk zijn eens een andere hobby te zoeken. Achter alles leek opeens een vraagteken of een alternatief te staan.

Ik wist het allemaal niet meer en ik raakte in paniek. Ik ben weg gegaan, heb een punt achter mijn relatie gezet en ben terug naar mijn ouders gegaan. Daarna naar een eigen appartement. En toen raakte ik mezelf nog verder kwijt. Ik worstelde met vragen als; Wie ben ik eigenlijk? Ben ik eigenlijk wel mezelf of doe ik me voor als iemand anders? Wat wil ik eigenlijk van mezelf, van het leven? Uiteindelijk wilde ik (dacht ik) andere hobby’s, andere vrienden, vrijwilligerswerk doen, een andere studie (dat werden er 3), huisdieren, daten, feesten. Ik gooide het roer volledig om, opzoek naar mezelf. Ik vond mezelf niet, ik raakte overspannen. En dat was voor mij het keerpunt om hulp in te schakelen.

Ik heb ontzettend veel geleerd van die periode en ik ben zo blij en dankbaar dat ik toen al met mezelf aan de slag ben gegaan. Ik kreeg ook van veel mensen terug “Wat een rijkdom dat je op deze leeftijd al zo met jezelf bezig bent, daar heb je de rest van je leven iets aan” En dat is echt zo.

Nu ben ik een NOBCO geregistreerd coach en help ik mensen in de quarterlife fase van hun leven. Of je het nu ervaart als een crisis of niet. Na een paar jaar diverse soorten mensen gecoacht te hebben kwam ik er achter dat mijn hart echt bij deze doelgroep ligt. Vandaar dat ik nu door het leven ga als De Quarterlife coach. Het geeft mij zoveel voldoening jou op weg te kunnen helpen. En je te blijven volgen. En jaren later te horen en te zien wat het je gebracht heeft. Daar doe ik het voor.

Jij hoeft het niet zover te laten komen als ik heb gedaan. De lessen die ik ‘the hard way’ geleerd heb, in combinatie met mijn kennis en ervaring als coach, maken dat ik jou kan helpen hier sneller en zonder kleerscheuren uit te komen. Maar wel met veel meer kennis over jezelf. Als je nu in deze fase van je leven investeert in jezelf, dan kom je er zoveel sterker en wijzer uit. Dat is iets wat niemand je nog kan afpakken en waar je de rest van je leven de vruchten van zult plukken. Ze zeggen zelfs dat mensen die de quarterlife crisis goed aanpakken om aan zichzelf te werken later amper last hebben van de midlife crisis. Bam, die voorsprong heb je dan toch mooi in the pocket.

Dit is in het kort mijn verhaal. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal.Mijn registraties / Keurmerken

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van beroepscoaches,
ik hanteer de Global code of Ethics
en ik ben aangesloten en gescreend door coachfinder.


                   
 


   

Mijn Diploma's

 • 3 jarige coach opleiding (Post HBO)
  Phoenix opleidingen  2015 - 2018
 • NLP practitioner
  Phoenix opleidingen 2015 - 2018
 • Post HBO Payroll Adviseur
  Fiscaal studie- en documentatiecentrum  2010 - 2011
 • HBO Personeel en arbeid
  Hogeschool Rotterdam  2005 - 2009

Mijn Certificaten

 • Traumarelease BRTT® methode & Breathwork
  Inner-journey - 2021 
 • Yin Yoga docent level 1
  Aalo - 2017
 • Power Yoga docent level 1
  Aalo - 2016
 • Mindfullness MBSR training
  Lifecoach Leidschenveen - 2015

                                 

var ci = new cookieinfo(options); ci.run();