Een millennial coach helpt je verder!

Waarom een millennial coach? 


Omdat het leven soms heel ingewikkeld kan zijn en je er zelf even niet meer uitkomt. Je hebt altijd hard gewerkt en gedacht dat alles mogelijk was. Dat is je van jongs af aan ook meegegeven. Maar nu merk je dat het even niet meer lukt en je niet weet hoe je precies verder moet.

Ben je er klaar voor? Om aan te geven dat je hier hulp bij wilt en kunt gebruiken? Om te gaan bedenken wat je nu precies wil in het leven? Dan is dit hét moment om een millennial coach in te schakelen. Als een ervaren millennial coach help ik jou verder. Ik doe daarbij niet aan symptoombestrijding, maar ga voor écht resultaat. Voor een transformatie naar de beste versie van jezelf

Zeg JA! tegen het leven!

De Quarterlife coach = Jouw millennial coach

Millennial coach of quarterlife coach: het komt eigenlijk op hetzelfde neer. Ik ben een coach die jongvolwassenen in de leeftijdscategorie van 20 tot 35 jaar helpt. Millennials dus. Want jij bent namelijk niet de enige die soms worstelt met het leven. De quarterlife fase is niet voor niets een van de lastigste periodes in het leven. Het is een periode in je leven waar enorm veel op je af komt en een tijd waarin je veel belangrijke beslissingen hebt te nemen. Maar het wordt een stuk makkelijker voor je als je alvast één keuze voor jezelf maakt en het traject aangaat met mij als jouw millennial coach.

Wanneer ik jou mag helpen, bespreken we samen waar je tegenaan loopt én hoe jij straks weer alles uit het leven kan en gaat halen! Wil jij ook volop leven? Zonder twijfels en zonder knagende onzekerheid? Dan word ik graag jouw millennial coach.

We halen er samen alles uit!

De volgende onderwerpen kom ik in het coachen van millennials veel tegen:

  • Behoefte aan rust in je hoofd, zowel persoonlijk als in je werkende leven
  • Identiteit: wie ben ik, wat wil ik?
  • Perfectionisme
  • Onzekerheid (o.a. laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen)

Als millennial coach vat ik het samen als het ‘is dit het nou?’ gevoel. Het gevoel dat je er alles uit wilt halen wat erin zit en wilt genieten van het moment. Maar het blijft maar voelen alsof er iets mist.
Jij wilt je potentieel volledig benutten en genieten van het leven. Jij hebt behoefte aan voldoening, aan liefde en plezier. Wanneer ik jouw millennial coach ben gaan we daar samen mee aan de slag! Zodat jij bereikt wat je wilt bereiken, op jouw manier en op jouw voorwaarden.

Heb je vragen?

Stel ze dan gerust. Dit kan door vrijblijvend contact met me op te nemen. En wil je zelf alvast van start? Ben je er helemaal klaar voor? Lees dan ook mijn gratis e-book!

var ci = new cookieinfo(options); ci.run();