De Meditation Moments app met € 10,- korting!

Meditatie, één van de manieren om rust in je hoofd te krijgen.

De een vindt het zweverig en vind het helemaal niks.
De ander vindt het rustgevend en ervaart wel dat het helpt. Dat is voor iedereen anders. Misschien denk jij wel eens "ik zou wel willen proberen of meditatie iets voor mij is. Maar ik weet niet goed waar te beginnen. Hoe het te leren."
Er is een app die ik persoonlijk heel erg fijn vind. Zowel voor starters al voor de meer ervaren mediterenden. Dat is de Meditation Moments app van Michael Pilarczyk. Hij heeft een zware stem en dat vind ik heel fijn om naar te luisteren, alleen zijn stem geeft mij al ontspanning. En er zitten meditaties in van 2 minuten tot 45 minuten, voor ieder wat wils dus. Zelfs meditaties voor kinderen. Er zit ook een korte introductiecursus in die je op weg helpt en waarbij je praktische tips krijgt. Daarnaast zit er in deze app ook hele fijne ontspannende muziek. En twee luisterboeken over Mindset. En er komen steeds weer nieuwe meditaties, muziek, cursussen en artikelen bij. 
Helaas is het wel een betaalde app. Dit is de eerste app in mijn leven waar ik voor heb betaald. Maar ik vind het hem wel waard. Je kunt de app 10 dagen gratis uitproberen. Mocht je dan overtuigd zijn dan heb ik een hele fijne kortingscode voor je weten te regelen bij Michael waarmee je 10 euro (25%) korting krijgt op een jaarlidmaatschap. Klik op de knop hieronder om je lidmaatschap aan te vragen met korting. 

 

PS. Mocht je interesse hebben in mijn online programma "Kom uit je hoofd en maak weer contact met je gevoel." of het DeepDive programma dan krijg je deze app daarbij 30 dagen gratis. 


De edele kunst van not giving a f*ck van Mark Manson.

Wat mij betreft een aanrader, het boek is heel vlot en met humor geschreven. Hij leest heel makkelijk weg, ik moest er regelmatig hardop van lachen. En tegelijkertijd drukt hij je met je neus op de feiten en geeft hij een belangrijke boodschap mee. Het boek zet je echt wel even aan het denken over wat er werkelijk belangrijk is in het leven. En waar jij je energie wel en niet aan wil besteden. Zoals Mark zegt; "Op een dag zul je sterven. Ik weet dat dit een open deur is, maar ik wil je er toch nog maar even aan herinneren. Jij en iedereen die je kent, zal binnen niet al te lange tijd dood zijn. En in die korte tijdsspanne tussen hier en daar heb je maar een beperkt aantal f*cks om te geven." Confronterend maar waar... je kunt je wel overal druk om gaan maken, maar dan ga je er zelf aan onderdoor en leef je alsnog niet je leven. Kies dus wijs waar jij om geeft in het leven. 1 ding wat zeker de moeite waard is om je tijd en energie in te steken is het lezen van dit boek. 

Bestel hem via deze link dan ondersteun je mij ook een heel klein beetje als blijk van waardering voor alle content die ik gratis voor je maak. Tem je geest van Ruby Wax

Wat ik zo goed vind aan dit boek is dat het uitgebreid uitlegt hoe je hersenen werken, wat Mindfulness is en wat Cognitieve gedragstherapie is. Het wordt allemaal onderbouwd met heel veel praktische oefeningen die je direct zelf kunt toepassen. En het is met heel veel humor geschreven waardoor het makkelijk weg leest. Ruby wisselt de theorie en de oefeningen af met haar persoonlijke verhaal wat ook weer zorgt voor veel herkenning. Als jij iemand bent met veel zelfdiscipline kun je met dit boek jezelf Mindfulness aanleren en heb je geen cursus meer nodig.  

Bestel het boek via deze link dan ondersteun je mij ook een heel klein beetje als blijk van waardering voor alle content die ik gratis voor je maak. 

 


Fulltime avonturier van Tamar Valkenier 

Het verhaal van Tamar vind ik heel inspirerend en geeft echt aan hoeveel het je kan opleveren als je leert in mogelijkheden te denken in plaats van in moeilijkheden. Tamar had alles perfect voor elkaar ze had haar droombaan een mooi huis, leuke vrienden, kon vaak op vakantie. En toch was ze niet gelukkig. Ze besloot uit het hamsterwiel te stappen, haar baan op te zeggen, huis te verkopen en voor onbepaalde tijd op reis te gaan. Tamar is van nature geen heel stoer persoon en dat maakt het verhaal nog inspirerender. Tamar is van nature heel angstig en had last van paniekaanvallen en ernstige lichamelijke klachten door stress en angst. Ze heeft er zelfs door in een rolstoel gezeten. Maar met haar motto "Met angst gaat het ook" beleeft ze de mooiste avonturen. In dit boek vertelt ze over haar avonturen maar ook over wat er in haar hoofd omgaat en hoe ze omgaat met de uitdagingen op haar pad. 

Een mooi en inspirerend verhaal over het "is dit het nou gevoel" keuzestress en je hart volgen. Plus mooie inzichten en tips waar jij in jouw situatie ook weer wat mee kan!

Wil je meer horen over Tamar? Ik heb haar mogen interviewen. Het interview vind je hier. 

Bestel het boek van Tamar via deze link dan ondersteun je mij ook een heel klein beetje als blijk van waardering voor alle content die ik gratis voor je maak.  

Dit boek geeft je niet perse antwoorden of leert je specifieke dingen. Sterker nog, het geeft je alleen maar meer opties en meer stof om over na te denken. Maar toch vind ik het een geweldig inspirerend boek. In dit boek stelt Fokke Obbema uiteenlopende mensen vragen over hun kijk op de zin van het leven. Wat heel veel verschillende zienswijze en antwoorden oplevert. En ik vind het persoonlijk heel fijn en inspirerend om diverse invalshoeken te horen en te onderzoeken en mezelf af te vragen. Hoe is dat voor mij? Hoe kijk ik daarnaar? Kan ik me hier in vinden, of deels of helemaal niet. En op die manier leer je ook weer veel over jezelf. 

Bestel het boek via deze link, dan steun je mij ook een beetje voor het maken van alle gratis content.