Wil jij meer rust in je hoofd? Minder stress in je lijf? Meer contact met je gevoel / je intuïtie? 

Analyseren en rationaliseren zijn jouw sterke punten. Helaas heeft dat ook wel eens stress, piekeren of keuzestress tot gevolg. Je hoofd is zo actief met het bedenken van voor- en nadelen, rekening houden met anderen, aan de verwachtingen willen voldoen, niemand willen kwetsen of teleurstellen. Je doet jouw uiterste best om het allemaal zo goed mogelijk te doen. Maar ergens op die weg ben je jezelf inmiddels een beetje kwijt geraakt.

Met jou ging het altijd wel goed, jij regelt het wel, over jou hoeft niemand zich zorgen te maken, toch?! Maar inmiddels merk je dat het niet zo super goed meer gaat. Je bent moe, misschien heb je lichamelijke klachten, hoofdpijn, buikpijn, pijn in je nek en schouders, vastzittende spieren. Je bent niet meer zo happy met je leven maar je weet ook niet zo goed waar het knelt of hoe je het anders zou willen. Wat wil ik nou eigenlijk met mijn leven? Of wie ben ik nou echt, diep van binnen? Zijn vragen die steeds vaker in je opkomen.En hoe lang je er ook over nadenkt... je komt er niet helemaal uit.

Dat komt omdat het antwoord niet in je hoofd te vinden is. Het antwoord zit in je hart. Maar jouw gevoel, het contact met je lijf en je intuïtie is in de loop der jaren stukje bij beetje minder geworden. Of misschien wel plots afgesloten door een heftige gebeurtenis. En doordat jij geen contact meer hebt met je gevoel loop je nu vast. En dan kun je van alles proberen om van die symptomen af te komen, dan kun je er over praten met hulpverleners tot je een ons weegt. Maar je zult eerst weer contact moeten gaan maken met je gevoel. Dan pas kun je met de rest aan de slag.

Deze cursus is dus de eerste stap. Ik ga je leren uit je hoofd te komen en weer contact te gaan maken met je lijf, je gevoel, je intuïtie.


"Een complete en no-nonsens cursus voor meer rust in je hoofd, minder stress in je lijf en meer contact met je gevoel en je intuïtie" 

 • Praktische tips en oefeningen die direct toepasbaar zijn
 • Duidelijk en concreet
 • Korte filmpjes en uitgeschreven opdrachten
 • Op je eigen tempo te doorlopen, zo vaak als je wilt
 • Geen losse tips en tools maar een concreet stappenplan
 • Bewezen effectief, gebaseerd op mijn eigen proces
 • Creëer meer rust en balans in je leven 
 • Weet beter wat je wilt door weer contact te maken met je gevoel
 • Leer je zenuwstelsel ontspannen
 • Ook zeer geschikt voor HSP'ers
 • Ook geschikt als je al een traject volgt bij een coach of therapeut

"Deze cursus zou eigenlijk altijd de eerste stap moeten zijn bij persoonlijke ontwikkeling of een verander traject."De sleutel naar je gevoel. Super cursus, er kwamen veel tips die je me gegeven hebt tijdens onze 1 op 1 gesprekken en die ik toepas in mijn dagelijkse leven.
Er zijn er ook die ik beter is kan gaan toepassen. Hihi.
Terug een waardevolle cursus.

Groetjes
Karolien

Deze cursus 'de sleutel naar je gevoel' laat je op een laagdrempelige manier weer meer contact maken met je lichaam. De theorie en opdrachten zijn gemakkelijk te volgen en in je eigen tempo te doorlopen. Soms klinkt de theorie logisch, maar toch sta je vaak niet stil bij je eigen gevoel en patronen. Deze cursus laat je je daar wél weer even bij stilstaan. Je zal zelf met de opdrachten uit deze cursus aan de slag moeten gaan om verandering te merken. Dat vraagt misschien wat motivatie, herhaling en oefening, maar hoe serieuzer je de opdrachten neemt, hoe meer je aan deze cursus zal hebben. Neem er dus echt de tijd voor en stel je ervoor open om alles uit te proberen. Zelf heb ik ook het DeepDive programma gevolgd om verder te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Als je nog twijfelt of je het DeepDive programma wilt volgen, omdat dat nog een te grote stap is, biedt 'de sleutel naar je gevoel' alvast een mooie eerste stap.
Anouk

De sleutel naar je gevoel

Met deze cursus kan iedereen leren contact te maken met je gevoel en je intuïtie. 

Deze cursus is zo ontworpen dat je direct vanaf les 1 verschil zal merken. De cursus is zo opgebouwd dat we beginnen bij het begin en langzaam bij elke les een stapje verder gaan. Hierdoor bouw je stapsgewijs aan meer rust in je hoofd. Ook leer jij je zenuwstelsel te ontspannen, dit zorgt ervoor dat je minder lichamelijke klachten ervaart door stress. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, buikpijn, vastzittende spieren, vermoeidheid of een opgejaagd gevoel. Ook leer ik je stap voor stap weer contact te maken met de signalen van je lichaam. Je lichaam is zo wijs, en zo onderschat, wanneer je weer leert te luisteren naar de signalen van je lichaam (hier valt je intuïtie ook onder) zul je merken dat het leven plots veel minder gecompliceerd is. Wij proberen met ons hoofd van alles te bedenken wat ons lichaam al lang weet. Waarom zouden we daar dan niet naar luisteren? 

Leer gebruik te maken van de wijsheid van je lichaam. 
"Jouw welzijn en geluk is het belangrijkste. Als jij goed in je vel zit en goed voor jezelf zorgt kun je er ook beter zijn voor anderen. Dat is waar het allemaal om draait. En toch vinden wij het vaak niet waard om in onszelf te investeren. Vreemd toch?!"Mijn missie met deze cursus....

Als coach help ik veel mensen met een "is dit het nou" gevoel. Met stress en burn-out klachten. Met onzekerheid, grenzen aangeven, keuzes maken etc. 
Maar er zijn ook veel mensen die nog niet klaar zijn voor zo'n traject maar die wel het risico lopen richting burn-out of andere stress gerelateerde klachten te gaan als ze zo door gaan als ze nu doen. En dat vind ik zo zonde. Want ik weet dat het ook anders kan. De enorme trend van burn-out onder jong volwassenen is helemaal nergens voor nodig. Het is een gevolg van een maatschappij die enorm veel van ons vraagt in combinatie met een gebrek aan educatie hoe we om kunnen gaan met deze druk en verwachtingen. 

Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om burn-out onder jong volwassenen de wereld uit te helpen. Dat doe ik deels met mijn DeepDive programma waarin ik mensen persoonlijk 3 maanden lang begeleid. Maar de mensen die niet toe zijn aan zo'n intensief traject wil ik niet in de kou laten staan. Want dat zou betekenen dat je gaat wachten tot het te laat is, en dat is zo zonde! Daarom wil ik die mensen ook de kennis en de tools geven om meer grip te krijgen op hun leven. En dat doe ik middels deze goedkope en laagdrempelige online cursus. Want contact maken met je gevoel is altijd de eerste stap. Heb je aan deze online cursus voldoende, geweldig! Dan is mijn doel bereikt. Heb je na deze cursus behoefte aan meer? Ook prima. Dan ben je van harte welkom in mijn DeepDive programma. 

Het maakt mij niet zoveel uit welk pad je kiest, als je maar gaat lopen. Als je jouw gevoel of gepieker maar serieus neemt en niet wacht tot je echt niet meer anders kan. Want dan is de weg terug ook weer een stuk langer en ingewikkelder. Ik hoop dus te bereiken dat er bewustwording komt op het belang van persoonlijke ontwikkeling. Op de noodzaak van luisteren naar je gevoel. En dat het echt geen schande is daar wat hulp bij te vragen. Sterker nog, iedereen heeft wel eens een helpende hand nodig. Dat is hoe je groeit. 


Bestel de cursus "De sleutel naar je gevoel" nu. 
Voor slechts 75 euro zet jij de eerste stap naar een mooier leven. var ci = new cookieinfo(options); ci.run();