Coming soon! 

Op een leuke en speelse manier echt impact maken op je leven. Laagdrempelig en voor iedereen betaalbaar. 


In de loop van 2024 lanceren wij (Daphna en Maarten) een nieuw platform voor studenten wat persoonlijke ontwikkeling leuk, laagdrempelig en betaalbaar maakt. 

Alles wat je nodig hebt voor jouw mentale gezondheid gebundeld in 1 platform MET begeleiding door professionals.
E-learning, live events op diverse locaties in het land en contact met leeftijdsgenoten. Maar ook oefeningen, opdrachten, tips voor het studentenleven en leuke en ludieke challenges. 

Het is niet de zoveelste online cursus waarbij je helemaal aan jezelf overgeleverd bent. Er zijn verschillende manieren waarop je vragen kunt stellen aan professionals. En er zit een community bij waarin de deelnemers ook elkaar kunnen helpen en steunen. Uiteraard lezen en reageren wij ook daar mee. En we organiseren leuke en interessante live events door het hele land. Weg met individualisme. Verbinding en samen groeien, leren en beleven, dat is waar het platform voor staat. Want samen sta je sterker dan alleen.

Nieuwsgierig? Vul dan je naam en email adres in. Dan houden we je op de hoogte van de lancering en kun je zodra we live gaan met een exclusieve aanbieding als eerste aanmelden. Deze aanbieding zal alleen beschikbaar zijn voor de mensen op de wachtlijst. 


var ci = new cookieinfo(options); ci.run();